REGUEIFA DE UL - MCA
Type
Produtos de padaria, de pastelaria, de confeitaria ou da indústria de bolachas e biscoitos
Region
Norte
Description
Translation in progress.
Particularity
Translation in progress.
History
Translation in progress.
Know-how
Translation in progress.
Production
Translation in progress.
Geographic production area
Distritos
AVEIROConcelhos
OLIVEIRA DE AZEMEISFreguesias
O. AZEMÉIS, RIBA-UL, UL, MACINHATA SEIXA, MADAILInstructions for use
Translation in progress.
Suggestions for use
Translation in progress.
Ingredients
Água
Fermento de padeiro
Sal
Açúcar
Canela (em pó)
Gemas de ovos
Farinha de trigo
Shape
ROUNDED
Height
de 6,00 a 8,00 cm
Diameter
de 20,00 a 25,00 cm
Weight
de 270,00g a 650,00g
Outside Color
RACKET
Outside Texture
Tender
Outside Flavor
CINNAMON
Outside Flavor
SWEET
Inside Color
WHITE
Inside Consistency
FOFA
Inside Texture
Tender
Commercial presentation
Translation in progress.
Conservation conditions / Durability
Translation in progress.
Availability throughout the year
Bibliography/Source
Texto e fotos extraídos de: “Produtos Tradicionais Portugueses”, Ministério da Agricultura, do Desenvolvimento Rural e das Pescas, Secretaria de Estado do Desenvolvimento Rural, Direcção-Geral de Desenvolvimento Rural, Lisboa 2001, Coordenadora Geral – Ana Soeiro Caderno de Especificações - Regueifa de Ul Associação de Produtores de pão de Ul
BROA DE MILHO DO VALE DO SOUSA
Translation in progress.
BOLO DO CACO DA MADEIRA - MCA
Translation in progress.
BÔLA DE LAMEGO
Translation in progress.
Translation in progress.
FOLAR DE VALPAÇOS - IGP
Translation in progress.
PASTEL DE CHAVES - IGP
Translation in progress.