PÃO DE UL/PADA DE UL - MCA
Type
Produtos de padaria, de pastelaria, de confeitaria ou da indústria de bolachas e biscoitos
Description
Translation in progress.
Particularity
Translation in progress.
History
Translation in progress.
Know-how
Translation in progress.
Production
Translation in progress.
Geographic production area
Freguesias
O. AZEMÉIS, RIBA-UL, UL, MACINHATA SEIXA, MADAILInstructions for use
Translation in progress.
Suggestions for use
Translation in progress.
Ingredients
Farinha de trigo
Água
Fermento de padeiro
Sal
Shape
ROUNDED
Height
de 8,00 a 9,00 cm
Length
de 10,00 a 16,00 cm
Weight
de 70,00g a 140,00g
Outside Consistency
FIRME
Outside Flavor
SOFT
Inside Color
WHITE
Inside Consistency
MACIA
Commercial presentation
Translation in progress.
Conservation conditions / Durability
Translation in progress.
Availability throughout the year
Bibliography/Source
Texto e fotos extraídos de: “Produtos Tradicionais Portugueses”, Ministério da Agricultura, do Desenvolvimento Rural e das Pescas, Secretaria de Estado do Desenvolvimento Rural, Direcção-Geral de Desenvolvimento Rural, Lisboa 2001, Coordenadora Geral – Ana Soeiro Caderno de Especificações - Pão de Ul/Pada de Ul Associação de Produtores de Pão de Ul
BROA DE MILHO DO VALE DO SOUSA
Translation in progress.
BOLO DO CACO DA MADEIRA - MCA
Translation in progress.
BÔLA DE LAMEGO
Translation in progress.
Translation in progress.
FOLAR DE VALPAÇOS - IGP
Translation in progress.
PASTEL DE CHAVES - IGP
Translation in progress.