CABRITO DAS TERRAS ALTAS DO MINHO - IGP
Type
Carne de caprino
Region
Entre Douro e Minho
Description
Translation in progress.
Particularity
Translation in progress.
History
Translation in progress.
Know-how
Translation in progress.
Production
Translation in progress.
Geographic production area
Distritos
VIANA DO CASTELOConcelhos
AMARANTEAMARESBAIÃOCABECEIRAS DE BASTOCELORICO DE BASTOFAFEMARCO DE CANAVESESMONDIM DE BASTOPAREDESPOVOA DE LANHOSORIBEIRA DE PENATERRAS DE BOUROVALONGOVIEIRA DO MINHOVILA VERDEFreguesias
ABRAGÃOCANELAS PNFCAPELACASTELÕES PNFCOVELO GDMFOZ DO SOUSAFRIANDE FLGJUGUEIROSLOMBA GDMLUZIMMEDASMELRESPINHEIRO FLGRIO MAU PNFSANTÃOSEBOLIDOSENDIM FLGSÃO MAMEDE RECEZINHOSSÃO MARTINHO RECEZINHOSVILA COVA PNFVILA VERDE FLGInstructions for use
Translation in progress.
Suggestions for use
Translation in progress.
Carcass weight
de 4,00 a 7,00 kg
Inside Color
REDDISH
Inside Succulence
VERY SUCCULENT
Inside Texture
Tender
Commercial presentation
Translation in progress.
Conservation conditions / Durability
Translation in progress.
Bibliography/Source
Caderno de Especificações - "Cabrito das Terras Altas do Minho"; Sociedade Portuguesa de Ovinotecnia e Caprinotecnia; A cabra Serrana transmontana - origem, caracterização da raça e sistemas de produção - Luís Almendra - Direcção Regional de Agricultura de Trás-os-Montes; INTERREG IIIA Portugal – Espanha, UTAD Vila Real; Dissertação de Mestrado em Engenharia Zootécnica - Artur Manuel Bento Alves.